Jag har börjat träna på ett kvinnogym i Helsingborg

Hej och hopp på er allihopa. Hur är läget med er så här på torsdagseftermiddagen då? Jag har fått många frågor den senaste tiden ifrån vänner och bekanta för de säger att det riktigt “strålar” om mig. Jag ska alltså ha fått en helt annorlunda utstrålning. Och inte nog med det. Nu syns det att jag har gått ner i vikt, jag har gått från storlek XXL till medium på bara tre månader. Det ni, det kan jag tacka Curves för. Detta kvinnogym i Helsingborg. Jag genomgår en livsstilsförändring och jag har roligt under tiden. Det här tycker jag är helt fantastiskt så jag vill så gärna dela med mig om det här till er. Jag vet att många sliter med vikten och har svårt att komma igång med träningen. Kan jag så kan ni! Jag vill gärna hjälpa er att också bli i bättre form!  

 

En bra början är ju att berätta om Curves för er. Det är ett kvinnogym i Helsingborg som har flera olika gruppaktiviteter man kan deltaga i. Man kommer som man är utan vare sig några krav på ett visst märke på träningskläder och ingen som blänger ilskt när en gammal kärring i 45-årsåldern som jag kliver in genom dörrarna. Så gillar jag att det här stället är förbehållet oss kvinnor. Behöver man en sjukgymnast så är också detta något man kan få hjälp med. Jag har provat snabba och enkla lösningar i en strävan att komma till rätta med mina viktproblem tidigare i livet, som att fasta och olika dieter. Inget av detta fungerar mer än kortsiktigt men denna träning på Curves det är en långsiktig investering. Det ni, kära läsare vore kanske nåt för er?